Rute ili ture koje vam preporučamo kroz Hrvatsku i susjedne zemlje poput Rumunjske, Crne Gore, Albanije i Bosne i Hercegovine!

 

Ako ne preferirate vođene motociklističke ture i želite sami istražiti balkanske zemlje, slobodno iskoristite motociklističke ture koje smo razvili za vas.

Također možete koristiti "gpx" navigacijske podatke koje nudimo, čak i ako želite krenuti na turu motociklom koju smo sastavili, sa svojim motociklom. Stavljamo "gpx" podatke na raspolaganje za preuzimanje na kraju opisa svakog putovanja. Jednostavno ga prenesite na svoj navigacijski uređaj i spremni ste za polazak.

Naravno, naša je briga i želja da usprkos svemu ovome motocikl svojih snova iznajmite kod nas u Meet & Greet Servisu, ovdje na kneza Trpimira 281, 21220, Trogir. Najam motocikla možete rezervirati online ovdje na portalu ili osobno u Našem Servisu.

Naša ideja i naš cilj oduvijek je bio dovesti kupce iz cijele Europe i naravno iz svijeta u Hrvatsku. Tako je jednostavno i bez stresa rezervirati jeftinu kartu za Split iz mnogih zračnih luka i doživjeti mnoge prekrasne dane ovdje na Balkanu s unajmljenim motorom.

Dakle, pripremite se za neke od najljepših ulica na Balkanu. Doživite najljepše trenutke putovanja u Hrvatskoj.

Sve što trebate učiniti je unajmiti pravi model motocikla koji vam najviše odgovara i krenite u svoju avanturu.

Pažljivo smo odabrali neke od najvažnijih stvari, znamenitosti i zanimljivih mjesta koje jednostavno morate vidjeti u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Na primjer, neki od najljepših otoka, gradova i naravno fantastičnih ulica koje će vam oduzeti dah.

Po potrebi možemo Vam ponuditi i samostalne motociklističke ture. Razgovarajmo o tome i pripremit ćemo turneju posebno prilagođenu vama, a možda i vašoj grupi prijatelja.

Popis naših preporuka ruta stalno se proširuje. Puno radimo na tome jer želimo da s nama doživite neusporedivo iskustvo s puno avantura i osobnih dojmova.

Sve rute koje preporučamo započinju u našem uredu, ali “gpx” podaci su osmišljeni tako da u osnovi možete krenuti s bilo koje lokacije i ako je vaš navigacijski uređaj ispravno postavljen, automatski će vas odvesti najkraćom rutom izravno na naša pripremljena ruta. Međutim, ima najviše smisla ako koristite BMW ConnectedRide Cradle u kombinaciji s BMW ConnectedRide Navigatorom i aplikacijom BMW ConnectedRide za motocikle, jer prema našem iskustvu to najbolje funkcionira. Zato su svi naši motocikli za iznajmljivanje opremljeni njime.

To je naše vlastito očekivanje od nas samih!

Vaša tvrtka za iznajmljivanje motocikala - MotoGS Rental - Hrvatska.


 
1-dnevna avanturistička motociklistička tura - ruta preko jezera Peruća

1-dnevna avanturistička motociklistička tura - ruta preko jezera Peruća

Jednodnevna tura, pored jezera Peruća, Nacionalnog parka Krka i još nekih uzbudljivih mjesta, do Prokljanskog jezera ...

Saznajte više!
1 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Prukljansko jezero

1 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Prukljansko jezero

Kratko jednodnevno putovanje, ali ovo putovanje još uvijek ima puno za ponuditi. Puno vrhunaca i na kraju dana Prokljansko jezero.

Saznajte više!
3-5 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Plitvice

3-5 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Plitvice

Početna točka ove rute je naš ured u Kaštel Sućurcu - Split, odakle vas put vodi na sjever do Nacionalnog parka Plitvička jezera ...

Saznajte više!
2-4 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Bosna

2-4 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Bosna

Kao i uvijek, početna točka vaše rute je naš ured u Kaštel Sućurcu - Split, odakle vas putevi vode na jugoistok prema Bosni i ...

Saznajte više!
2-3 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Mostar

2-3 dana motociklističke avanturističke ture - Ruta Mostar

Kako se kaže - nova ruta, nova sreća. Ili bolje rečeno, nove, uzbudljive impresije o Hrvatskoj i Bosni.

Saznajte više!