IMPRESSUM OPĆE I PRAVNE INFORMACIJE

MotoGS Rental 
Meet & Greet Location:
(HR) kneza Trpimira 281, 21220, Trogir
IBAN: DE77 1203 0000 1086 0115 23
Phone: + 385 99 6750140
E-Mail: Rental@MotoGSRental.com
Internet: www.MotoGSRental.com
Proprietor: Frank Merklinger 

MotoGS WorldTours
Seffnerstraße 2
D-06217 Merseburg    
Pravni oblik: Samostalni poduzetnik
PDV broj: DE358041050
IBAN: DE77120300001086011523
Telefon: + 49 151 44288997
E-Mail: Info@motogsrental.com  
Internet: www.motogsrental.com
Vlasnik: Frank Merklinger    
Komercijalni ured: Trgovački ured Merseburg
Osiguranje od odgovornosti za materijalnu štetu, Osiguranje od profesionalne odgovornosti i Osiguranje motocikla: LVM osiguranje

 

Online rješavanje sporova u skladu s člankom 14. stavak 1. ODR-V:
Europska komisija osigurava platformu za online (ODR) rješavanje sporova, koju možete pronaći ovdje: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Postupak rješavanja sporova pred potrošačkom arbitražom:
Nismo voljni niti smo obvezni sudjelovati u postupcima rješavanja sporova pred arbitražom potrošača.

Odgovornost za sadržaj:
Kao pružatelji usluga, mi smo odgovorni za vlastite sadržaje ovih web stranica prema paragrafu 7, odl. 1 Njemački zakon o telemedijima (TMG). Međutim, prema stavcima 8 do 10 Njemačkog zakona o telemedijima (TMG), pružatelji usluga nisu obvezni trajno nadzirati dostavljene ili pohranjene informacije ili tražiti dokaze koji ukazuju na nezakonite aktivnosti.

Pravne obveze uklanjanja informacija ili blokiranja korištenja informacija ostaju nepromijenjene. U tom slučaju odgovornost je moguća samo u trenutku saznanja za konkretnu povredu zakona. Ilegalni sadržaji bit će odmah uklonjeni čim saznamo za njih.

Odgovornost za veze:
Naša ponuda uključuje poveznice na vanjske web stranice trećih strana. Nemamo utjecaja na sadržaj tih web stranica, stoga ne možemo jamčiti za te sadržaje. Pružatelji ili administratori povezanih web stranica uvijek su odgovorni za vlastiti sadržaj.

Povezane web stranice bile su provjerene zbog mogućeg kršenja zakona u vrijeme postavljanja poveznice. Ilegalni sadržaji nisu otkriveni u vrijeme povezivanja. Stalno praćenje sadržaja povezanih web stranica ne može se nametnuti bez razumnih naznaka da je došlo do kršenja zakona. Ilegalne poveznice bit će uklonjene odmah čim saznamo za njih.

Autorska prava ©
Sadržaji i kompilacije koje davatelji objavljuju na ovim web stranicama podliježu njemačkim zakonima o autorskim pravima. Umnožavanje, uređivanje, distribucija kao i korištenje bilo koje vrste izvan djelokruga zakona o autorskim pravima zahtijeva pisano dopuštenje autora ili pokretača. Preuzimanja i kopije ovih web stranica dopuštene su samo za privatnu upotrebu.
Zabranjeno je komercijalno korištenje naših sadržaja bez dopuštenja autora.

Zakoni o autorskim pravima trećih strana poštuju se sve dok sadržaj na ovim web stranicama ne potječe od pružatelja usluga. Doprinosi trećih strana na ovoj stranici su označeni kao takvi. Međutim, ako primijetite bilo kakva kršenja zakona o autorskim pravima, obavijestite nas. Takav sadržaj će biti odmah uklonjen.

Također obratite pažnju na našu politiku privatnosti.

Našu e-mail adresu možete pronaći gore u informacijama o stranici.