Politika privatnosti i kolačića Moto GS WorldTours Njemačka Hrvatska

Politika privatnosti i kolačića MotoGS Rental - Hrvatska / MotoGS WorldTours - Njemačka 
Ova web stranica prikuplja neke osobne podatke svojih korisnika.

Vlasnik MotoGS Rental i MotoGS WorldTours i voditelj obrade podataka:
Frank Merklinger

MotoGS Rental - Hrvatska
Meet & Greet Location:
kneza Trpimira 281, 21220, Trogir, Hrvatska

MotoGS WorldTours - Njemačka
Sjedište i ured za organizaciju moto tura:
Seffnerstraße, 06217 Merseburg, Njemačka
Porezni broj u Njemačkoj DE358041050

e-mail: Rental@MotoGSRental.com ili Info@MotoGSWorldTours.com  

Telefon ili WhatsApp +385 (99) 6750140 ili +49 (151) 44288997                                  

Hvala što koristite web stranicu Moto GS WorldTours/MotoGS Rental. Poštujemo vašu privatnost i nastojimo zaštititi osobne podatke dobivene od vas. Politika privatnosti određuje i regulira način na koji Moto GS WorldTours/MotoGS Rental koristi i štiti informacije koje dajete prilikom korištenja ove web stranice. Štitimo Vašu privatnost. Kada date neke podatke koji se mogu prepoznati kada koristite ovo web mjesto, možete biti sigurni da će se ti podaci koristiti u skladu s ovom izjavom o privatnosti. Moto GS WorldTours/MotoGS Rental može promijeniti ovu izjavu i zatim će ažurirati ovu stranicu. Trebali biste povremeno provjeravati ovu stranicu kako biste bili sigurni da se slažete sa svim izmjenama i dopunama. Slanjem podataka iz kontakt obrasca koji su navedeni na našim stranicama i koje ste ispunili, pristajete na korištenje osobnih podataka prema članku 5. od 130/11 Zakona o zaštiti osobnih podataka prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Sljedeći podaci mogu se prikupljati na ovim web stranicama: ime i prezime, osobni podaci i podaci za kontakt uključujući adresu e-pošte. Ostale informacije o recenzijama i interesima te ostale relevantne informacije o nama.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka: Moto GS WorldTours/MotoGS Rental poštuje vašu privatnost i obrađuje vaše osobne podatke pošteno i zakonito.
Vaš pristanak obrađujemo i koristimo vaše osobne podatke samo na temelju vašeg pristanka – slobodno dane i izričite primjedbe da se osobni podaci koje ste nam učinili dostupnima registracijom i korištenjem web stranice obrađuju u svrhu ove zaštite privatnosti. Zatražit ćemo vaše dopuštenje prilikom ispunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na web stranici Društva. Bez privole osobni podaci mogu se prikupljati i dalje obrađivati u slučajevima određenim zakonom.
Obrada osobnih podataka prikupljene osobne podatke pohranjujemo u elektroničkom obliku, au svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke, organizacijske i osobne mjere i postupke zaštite kako bismo osobnim podacima koji nisu dostupni drugima onemogućili pristup korisnicima portala i osigurati da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Koje informacije prikupljamo:

  • Ime i prezime, dob i spol (samo kontakt forme) - za kontakt s korisnicima usluga
  • E-mail adresa (samo u kontakt obrascima) – za kontaktiranje korisnika usluga
  • IP adresa (kolačići preglednika) – služi za obradu statistike posjećenosti
  • Geolokacija (kolačići preglednika) – služi za obradu statistike posjećenosti
  • Vrsta preglednika (preglednici) – služi za obradu statistike posjećenosti
  • Vrsta uređaja (kolačići preglednika) – koristi se za obradu statistike posjećenosti

Informacije o plaćanju
Sva će plaćanja biti u eurima. Iznos za koji će biti terećen račun vaše kreditne kartice dobiva se konverzijom cijene u vašoj valuti u eure prema trenutnom tečaju Europske nacionalne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti se iznos preračunava u vašu lokalnu valutu prema tečaju kartičarskih udruga. Kao rezultat ove konverzije, postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici.

Izjava o korištenju WSPaya
Moto GS WorldTours (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanje.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u stvarnom vremenu te kreditnim i debitnim karticama drugim metodama plaćanja. WSPay kupci i trgovci osiguravaju sigurnu registraciju i prijenos unesenih podataka na karticama, što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay posjeduje. WSPay koristi SSL certifikat za 256-bitnu enkripciju i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše razine zaštite prilikom pisanja i prijenosa podataka.

Poruke u elektroničkom obliku
Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) sa svojim osobnim podacima koje možete identificirati, bilo da se radi o e-mailu s pitanjem ili komentarom ili to činite putem obrasca koji se nalazi na web stranici udruge, a koji putem e-mail, ove podatke koristimo samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva. Vašu elektroničku poruku ili obrazac možemo proslijediti drugim zaposlenicima udruge ili dobavljačima kako bismo odgovorili na vaše pitanje ili udovoljili vašem zahtjevu.

Vrijeme zadržavanja
Osobni podaci obrađuju se i čuvaju onoliko dugo koliko to zahtijeva svrha za koju su prikupljeni.

Stoga
Osobni podaci prikupljeni u svrhe vezane uz izvršenje ugovora između vlasnika i korisnika čuvaju se do potpunog izvršenja ugovora.
Osobni podaci prikupljeni u svrhu legitimnih interesa vlasnika će se čuvati onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje tih svrha. Korisnici mogu pronaći određene informacije u vezi s legitimnim interesima vlasnika unutar relevantnih odjeljaka ovog dokumenta ili kontaktiranjem vlasnika.

Vlasniku se može dopustiti zadržavanje osobnih podataka dulje razdoblje kad god je korisnik dao privolu za takvu obradu, sve dok privolu ne povuče. Nadalje, vlasnik može biti obvezan čuvati osobne podatke dulje vrijeme kad god je to potrebno radi izvršenja zakonske obveze ili po nalogu nadležnog tijela.

Nakon isteka razdoblja čuvanja Osobni podaci bit će izbrisani. Stoga se pravo na pristup, pravo na brisanje, pravo na ispravak i pravo na prenosivost podataka ne mogu ostvariti nakon isteka roka čuvanja.

Zaštita podataka
Brinemo se da su vaši podaci sigurni. Osigurali smo fizičke i elektroničke postupke za zaštitu i pružanje podataka koje prikupljamo, za sprječavanje neovlaštenog pristupa ili otkrivanja vaših podataka.

Moto GS WorldTours neće distribuirati vaše osobne podatke trećim stranama osim ako nemamo vaše dopuštenje ili smo zakonski obvezni to učiniti.

Analitika i kolačići
Također, ova web stranica koristi kolačiće kako bismo vam mogli pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Možete saznati više o tome koje kolačiće koristimo ili ih isključiti u nizu posjeta ovoj web stranici.

Ograničenje odgovornosti
Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i osobne mjere kako bismo spriječili neovlašteno otkrivanje vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo nikada neće biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ove politike privatnosti. U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, isključujemo odgovornost za štetu nastalu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dajete prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, ili izravno trećim stranama (primjerice, sudjelovanje u sponzoriranim aktivnostima), isključujemo u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom odgovornost za štetu koja Vam može nastati ili trećim osobama za dostavu osobnih podataka na ovaj način.

Vaša prava
Ako ste zabrinuti za svoje podatke, imate pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje posjedujemo ili obrađujemo o vama. Imate pravo od nas tražiti da ispravimo nedostatke. U bilo kojem trenutku možete od nas zatražiti da prestanemo koristiti vaše podatke za izravnu marketinšku upotrebu.

Povlačenje pristanka-brisanje osobnih podataka
U svakom trenutku možete povući svoj pristanak za korištenje u cijelosti ili djelomično ili zatražiti brisanje svojih osobnih podataka. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo obvezni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe. Vaši podaci bit će izbrisani po primitku zahtjeva za povlačenje putem e-maila.

Nacionalno zakonodavstvo – Sve dokumente možete pogledati na web stranicama nacionalnih novina:
Ustav Republike Hrvatske, članak 37. (»Narodne novine« 85/10. – Pročišćeni tekst)
Zakon o zaštiti osobnih podataka („Narodne novine“ 106/12 – Pročišćeni tekst)
Zakon o zaštiti osobnih podataka (“Narodne novine” 103/03)
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka („Narodne novine“, broj 118/06.)
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka („Narodne novine“, broj 41/08.)
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti osobnih podataka („Narodne novine“, broj 130/11.)
Uredba o načinu vođenja i iz evidencije zbirki osobnih podataka (»Narodne novine«, br. 105/04.)
Uredba o načinu čuvanja i posebnim mjerama tehničke zaštite posebnih kategorija osobnih podataka (»Narodne novine«, br. 139/04.)

Status obrade 1. siječnja 2024