22000, Bilice   
(HR)

Kuća za odmor u uvali Bilice
 

Kuća za odmor u uvali Bilice

Što Kuća za odmor u uvali kaže o sebi

Dobrodošli
Svjesno nastojimo ponuditi drugačiju vrstu odmora i tako vam približiti zemlju i njezine ljude u svim njihovim aspektima. Naše slike su dojmovi iz vlastitih iskustava i trenutaka i autentično predstavljaju ono što možete pronaći u regiji. Bilo s vašim mobitelom ležerno ili posebno sa SLR-om, naše slike odražavaju ono što šibensku regiju čini tako posebnom.

Ne samo da vam želimo ponuditi prekrasan "privremeni dom", već i pogodnosti koje vaš odmor čine iskustvom. Uostalom, nisu zidovi ono što čini vaš odmor, već dojmovi i iskustva koja uz njega vežete.

Osim važnih informacija o našim apartmanima, na našoj web stranici saželi smo i ostale ponude poput najma čamaca ili uzbudljivih motociklističkih tura. S nama možete istražiti okolne uvale u kajacima ili otići na jednodnevni izlet do nezaboravnih sidrišta sa skiperom. Opremu za ronjenje naravno nosimo sa sobom. Slobodno nas kontaktirajte u vezi s dostupnošću prije nego krenete na putovanje ili izravno tijekom odmora.

...Želimo da se osjećate ugodno i uživate u svom odmoru onako kako želite. Daleko od “klasičnih kreveta na kat” i gusto zbijenih stambenih zgrada, svaki gost koji želi nakratko okrenuti leđa užurbanosti, stresu i dogovorima srdačno je dobrodošao!

Kontakt podaci hotela

Lokacija na Google karti

22000 Bilice Šibenik (HR)
www.ferienhaus-in-der-bucht.de
info (ät) ferienhaus-in-der-bucht . de

Kuća za odmor u uvali Bilice Web