21310, Omiš
(HR)

Pansion Begic Omis
 

Pansion Begic Omis

Što Pansion Begić kaže o sebi

Dobrodošli u Pansion Begić

Oko 20 km južno od Splita, 2 km prije Omiša, smjestilo se malo primorsko mjesto smješteno u jedinstvenom krajoliku između moćnog Biokova i brojnih prekrasnih uvala s pješčanim plažama. Pansion je otvoren 1972. godine i danas je u 2. generaciji u vlasništvu obitelji Begić.

Kuća je kompletno renovirana 2015. godine.

Priča o pansionu Begić

Naš pansion udaljen je samo 30 metara od pješčane plaže u Dućama i samo 2 km od povijesnog grada Omiša. Nudimo moderne i prostrane sobe s prekrasnim pogledom na more ili planine.
Dostupan je širok izbor vodenih sportova i drugih aktivnosti na plaži. Mogući su organizirani izleti na otoke Brač i Hvar te u Split.
U blizini pansiona nalaze se restorani domaće kuhinje, kao i mini market.
Pansion Begić nudi uslugu prijevoza iz zračne luke te sa autobusnog ili željezničkog kolodvora u Splitu. Svakih 30 minuta lokalni autobus vozi iz Splita za Omiš i staje ispred pansiona.

Sobe i apartmani

Naša prednost su suvremene sobe s prekrasnim pogledom, izvrsna usluga i istinsko gostoprimstvo. Mi smo vaš dom za vaš nezaboravan provod i najbolje fotografije!

Informacije u naše ime

Pansion Begić nije samo fantastična prilika za opuštajući i nezaboravan smještaj. Kristijan, vlasnik ovog pansiona, i sam je strastveni motociklist. Stoga rado organizira i nudi našim klijentima posebno vođene motociklističke ture kroz Hrvatsku kao kratka putovanja našim motociklima za najam.
Kao lokalac, on je savršena osoba za kontakt. Samo ga pitajte o tome kada rezervirate, jer on će uvijek biti otvoren za vas.

Kontakt podaci hotela

Lokacija na Google karti

Poljicka cesta - Duce Rogac 3
21310, Omiš (Hrvatska)
www.pansionbegic.com
info @ pansionbegic . com
+385 21 734853

Pansion Begic Omis Web